Examentraining

Kleine klassen, uitsluitend ervaren en bevoegde docenten en een nauwe samenwerking met de school: Examentrainingen bij Het Studielokaal zijn gericht op hoge kwaliteit, veel individuele aandacht en oefentijd. Gedurende 1 of 2 dagen focus je alleen op het vak naar je keuze en bereiden we je optimaal voor op je examen.

Tafereel examentraining gefixt.svg

Ervaren en bevoegde docenten

Door enkel te werken met ervaren en bevoegde docenten staat er bij onze examentrainingen altijd een specialist voor de klas. Onze trainers hebben gemiddeld 22 jaar onderwijservaring!

 

Veel persoonlijke aandacht

Examentrainingen bij Het Studielokaal zijn zelden in klassen groter dan 12 leerlingen. Zo garanderen we meer individuele aandacht en een rustige werksfeer. Je kunt al je vragen stellen én in stilte werken aan examenopgaven. Onze docenten maken gebruik van eigen materiaal en nemen opgaven voor je mee.

 

Bij jou op school

Onze examentrainingen vinden plaats op je eigen school. Hierdoor hoef je niet ver te reizen en kun je goed uitgerust je training volgen. Bij onze eindexamentrainingen kun je ook op andere scholen meedoen, aIs er op de dagen van jouw keuze geen training beschikbaar is.

 

Voordelen

  • uitleg van een ervaren examendocent
  • veel oefentijd met examenopgaven
  • stel al je vragen voor je examen
  • training voor je school- of eindexamen

Voor Ouders

Aanmelden via de website kan alleen voor de eindexamentrainingen, vanaf medio maart. De aanmelding voor schoolexamentrainingen verloopt via de school. Stel ons gerust nog een vraag!

examentrainingen@studielokaal.nl

Meld je aan

examentraining op jouw school

Meedoen met ons programma voor de centrale eindexamens? Dat kan als we een samenwerking aan gaan met jouw school!  

voor schoolleiders