Afbeelding van deze locatie

Amsterdams Lyceum

Amsterdam

Huiswerkbegeleiding / examentrainingen / lenteschool / zomerschool
Aanbod op deze locatie
Icoon huiswerkbegeleiding kleur.svg

Huiswerkbegeleiding

De huiswerkbegeleiding vindt plaats op de volgende dagen en tijden: maandag t/m vrijdag 15:10 - 17:40 Wij zijn vaak aanwezig in lokaal 30, 36 of 37. Loop gerust een keer langs om kennis te maken, vraag daarbij even naar een tutor of de locatiecoördinator. De huiswerkklas op het Amsterdams Lyceum wordt betaald door de NPO subsidie van de school. Als u ook gebruik wil maken van huiswerkbegeleiding en u heeft de informatie hierover nog niet ontvangen, neem dan contact op met de mentor of afdelingsleider van uw kind. Lees meer over onze huiswerkbegeleiding via 'Meer info'. Heeft u nog vragen over de huiswerkbegeleiding op het Amsterdams Lyceum? Neem dan gerust contact op met de locatiecoördinator via de contactgegevens op deze pagina.
Icoon seizoensschool kleur.svg

Seizoenschool

Onze seizoenscholen bieden wij aan in samenwerking met de school. Als u wil weten of er dit jaar weer bijvoorbeeld een lente- of zomerschool wordt verzorgd, kunt u een berichtje sturen aan de mentor of afdelingsleider van uw kind. Lees meer over onze seizoenscholen via 'Meer info'.
Icoon examentraining kleur.svg

Examentraining

Examentrainingen bij Het Studielokaal duren één of twee dagen per vak en worden gegeven van 10:00 tot 16:00. Onze examentrainingen voor de schoolexamens lopen via de school. Als uw kind hier aan mee wil doen en u heeft hierover nog geen informatie ontvangen, neem dan contact op met de mentor of afdelingsleider. Voor de examentrainingen voorafgaand en tijdens de centrale eindexamens kunt u zich aanmelden via deze website vanaf medio maart. Lees meer over onze examentrainingen via 'Meer info'. Heeft u een vraag over examentrainingen? Dit kan via ons contactformulier, klik hiervoor op 'Contact' in het menu. U kunt ook direct mailen naar examentrainingen@studielokaal.nl.

Openingstijden

Maandag:
15:10 - 17:40
Dinsdag:
15:10 - 17:40
Woensdag:
15:10 - 17:40
Donderdag:
15:10 - 17:40
Vrijdag:
15:10 - 17:40

kleinere klassen

Meer tijd voor inhoud, meer ruimte voor persoonlijke aandacht.

onze visie