Afbeelding van deze locatie

Lyceum Sancta Maria

Haarlem

Huiswerkbegeleiding / examentrainingen / bijlessen
Aanbod op deze locatie
Icoon huiswerkbegeleiding kleur.svg

Huiswerkbegeleiding

2 dagen per week
€286 / maand
3 dagen per week
€341 / maand
4 dagen per week
€385 / maand
5 dagen per week
€399 / maand
De huiswerkbegeleiding vindt plaats op de volgende dagen en tijden: maandag t/m vrijdag 14:45 - 17:15 Wij zijn vaak aanwezig in de lokalen 1.25 t/m 1.28. Loop gerust een keer langs om kennis te maken, vraag daarbij even naar een tutor of de locatiecoördinator. Lees meer over onze huiswerkbegeleiding via 'Meer info'. Heeft u nog vragen over de huiswerkbegeleiding op Lyceum Sancta Maria? Neem dan gerust contact op met de locatiecoördinator via de contactgegevens op deze pagina.
Icoon individuele begeleiding kleur.svg

Bijlessen

4-urenkaart
€195
8-urenkaart
€378
12-urenkaart
€547
Bijlessen duren minimaal één uur, worden afgenomen in 4, 8 of 12-urenkaarten, voor respectievelijk maximaal 1, 2 of 3 vakken. Na uw aanmelding gaat onze bijlescoördinator aan de slag om een match te vinden met een van onze bijlesdocenten of studiecoaches. U of uw kind maakt met de bijlesdocent afspraken over de plaats en tijd van de begeleiding. Lees meer over onze bijlessen via 'Meer info'. Als u nog vragen heeft over het volgen van bijlessen, neemt u dan gerust contact op met de locatiecoördinator van de huiswerkklas, of met onze bijlescoördinator via bijlessen@studielokaal.nl.
Icoon examentraining kleur.svg

Examentraining

Examentrainingen bij Het Studielokaal duren één of twee dagen per vak en worden gegeven van 10:00 tot 16:00. Onze examentrainingen voor de schoolexamens lopen via de school. Als uw kind hier aan mee wil doen en u heeft hierover nog geen informatie ontvangen, neem dan contact op met de mentor of afdelingsleider. Voor de examentrainingen voorafgaand en tijdens de centrale eindexamens kunt u zich aanmelden via deze website vanaf medio maart. Lees meer over onze examentrainingen via 'Meer info'. Heeft u een vraag over examentrainingen? Dit kan via ons contactformulier, klik hiervoor op 'Contact' in het menu. U kunt ook direct mailen naar examentrainingen@studielokaal.nl.

Openingstijden

Maandag:
14:45 - 17:15
Dinsdag:
14:45 - 17:15
Woensdag:
14:45 - 17:15
Donderdag:
14:45 - 17:15
Vrijdag:
14:45 - 17:15

Norton Juster

"Niet alleen het leren zelf is belangrijk. Het gaat erom te leren wat te doen met wat je leert en te leren waarom je dingen leert die er toe doen."

meer over ons