Afbeelding van deze locatie

Stedelijk Gymnasium Leiden: Socrates

Leiden

Huiswerkbegeleiding / examentrainingen / steunlessen
Aanbod op deze locatie
Icoon huiswerkbegeleiding kleur.svg

Huiswerkbegeleiding

De huiswerkbegeleiding vindt plaats op de volgende dagen en tijden: maandag t/m vrijdag 14:30 - 17:30 Wij zijn vaak aanwezig op de derde en vierde verdieping. Loop gerust een keer langs om kennis te maken, vraag daarbij even naar een tutor of de locatiecoördinator. De huiswerkklas op het Stedelijk Gymansium Leiden: Socrates wordt betaald door de NPO subsidie van de school. Als u ook gebruik wil maken van huiswerkbegeleiding en u heeft de informatie hierover nog niet ontvangen, neem dan contact op met de mentor of afdelingsleider van uw kind. Lees meer over onze huiswerkbegeleiding via 'Meer info'. Heeft u nog vragen over de huiswerkbegeleiding op Stedelijk Gymansium Leiden: Socrates? Neem dan gerust contact op met de locatiecoördinator via de contactgegevens op deze pagina.
Icoon examentraining kleur.svg

Examentraining

Examentrainingen bij Het Studielokaal duren één of twee dagen per vak en worden gegeven van 10:00 tot 16:00. Onze examentrainingen voor de schoolexamens lopen via de school. Als uw kind hier aan mee wil doen en u heeft hierover nog geen informatie ontvangen, neem dan contact op met de mentor of afdelingsleider. Voor de examentrainingen voorafgaand en tijdens de centrale eindexamens kunt u zich aanmelden via deze website vanaf medio maart. Lees meer over onze examentrainingen via 'Meer info'. Heeft u een vraag over examentrainingen? Dit kan via ons contactformulier, klik hiervoor op 'Contact' in het menu. U kunt ook direct mailen naar examentrainingen@studielokaal.nl.
extra_beeld-06.svg

Steunlessen

De steunlessen op het Stedelijk Gymnasium Leiden worden aangeboden aan leerlingen van de 1e t/m de 3e klas. Gedurende een steunles gaat een klein groepje leerlingen onder begeleiding van een vakspecialist met één vak aan de slag. We volgen het programma van de school en werken toe naar de toets. De aanmeldingen voor steunlessen lopen via de school. Als uw kind hier aan mee wil doen en u heeft hierover nog geen informatie ontvangen, neemt u dan contact op met de mentor of afdelingsleider. Volgt uw kind reeds steunlessen en heeft u hierover een vraag? Dan kunt u terecht bij de locatiecoördinator.

Openingstijden

Maandag:
14:30 - 17:30
Dinsdag:
14:30 - 17:30
Woensdag:
14:30 - 17:30
Donderdag:
14:30 - 17:30
Vrijdag:
14:30 - 17:30

Norton Juster

"Niet alleen het leren zelf is belangrijk. Het gaat erom te leren wat te doen met wat je leert en te leren waarom je dingen leert die er toe doen."

meer over ons