Afbeelding van deze locatie

Kaj Munk College

Hoofddorp

Huiswerkbegeleiding / examentrainingen / bijlessen / lenteschool
Aanbod op deze locatie
Icoon huiswerkbegeleiding kleur.svg

Huiswerkbegeleiding

2 dagen per week
€269 / maand
3 dagen per week
€319 / maand
4 dagen per week
€363 / maand
5 dagen per week
€399 / maand
De huiswerkbegeleiding vindt plaats op de volgende dagen en tijden: maandag t/m vrijdag 14:15 - 17:15 Wij zijn vaak aanwezig in lokalen 249, 243, 245 en 246. Loop gerust een keer langs om kennis te maken, vraag daarbij even naar een tutor of de locatiecoördinator. Lees meer over onze huiswerkbegeleiding via 'Meer info'. Heeft u nog vragen over de huiswerkbegeleiding op het Kaj Munk College? Neem dan gerust contact op met de locatiecoördinator via de contactgegevens op deze pagina.
Icoon individuele begeleiding kleur.svg

Bijlessen en studiecoaching

4-urenkaart
€195
8-urenkaart
€378
12-urenkaart
€547
Leerlingmatching 8-urenkaart
€200
Bijlessen duren minimaal één uur, worden afgenomen in 4, 8 of 12-urenkaarten, voor respectievelijk maximaal 1, 2 of 3 vakken. Na uw aanmelding gaat onze bijlescoördinator aan de slag om een match te vinden met een van onze bijlesdocenten of studiecoaches. U of uw kind maakt met de bijlesdocent afspraken over de plaats en tijd van de begeleiding. U kunt op het Kaj Munk College ook gebruik maken van leerlingmatching: bijlessen gegeven door leerlingen aan leerlingen. Lees meer over onze bijlessen via 'Meer info'. Als u nog vragen heeft over het volgen van bijlessen, neemt u dan gerust contact op met de locatiecoördinator van de huiswerkklas, of met onze bijlescoördinator via bijlessen@studielokaal.nl.
Icoon examentraining kleur.svg

Examentraining

Examentrainingen bij Het Studielokaal duren één of twee dagen per vak en worden gegeven van 10:00 tot 16:00. Onze examentrainingen voor de schoolexamens lopen via de school. Als uw kind hier aan mee wil doen en u heeft hierover nog geen informatie ontvangen, neem dan contact op met de mentor of afdelingsleider. Voor de examentrainingen voorafgaand en tijdens de centrale eindexamens kunt u zich aanmelden via deze website vanaf medio maart. Lees meer over onze examentrainingen via 'Meer info'. Heeft u een vraag over examentrainingen? Dit kan via ons contactformulier, klik hiervoor op 'Contact' in het menu. U kunt ook direct mailen naar examentrainingen@studielokaal.nl.
Icoon seizoensschool kleur.svg

Seizoenschool

Onze seizoenscholen bieden wij aan in samenwerking met de school. Als u wil weten of er dit jaar weer bijvoorbeeld een lente- of zomerschool wordt verzorgd, kunt u een berichtje sturen aan de mentor of afdelingsleider van uw kind. Lees meer over onze seizoenscholen via 'Meer info'.

Openingstijden

Maandag:
14:15 - 17:15
Dinsdag:
14:15 - 17:15
Woensdag:
14:15 - 17:15
Donderdag:
14:15 - 17:15
Vrijdag:
14:15 - 17:15

meer weten over Het Studielokaal?

Waarom zwoegen in je eentje

als je het samen zo voor elkaar hebt.

meer over ons